Menu til receptionen
Menu ved reception på Schackenborg Slot
Fisk & skaldyr
Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn
Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche
Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme
Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter
Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis
Grønt
Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum
Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud
Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat
Kød
Brissel i maidera creme og krustade
Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr.jysk rugbrød og issalat
Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace
Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep
Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette
Ost
Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder
Sødt
Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel
Rødgrød med fløde
"Fløderand" med jordbær i akaciehonning
Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær
Macaron med hindbær og vanilje
Menuen er lavet af kokken Henning Kohl
fra Schackenborg Slotskro.