H.K.H. Kronprinsessen deltager i FN’s Generalforsamling i New York

Arkivfoto: H.K.H. Kronprinsessen. Foto: Steen Brogaard ©

Den 17.-19. september 2017 rejser H.K.H. Kronprinsessen til New York i USA for at deltage i FN’s Generalforsamling (UNGA).

Under opholdet i New York vil Kronprinsessen deltage i en række arrangementer og møder i forbindelse med FN's Generalforsamling.

Program


Søndag den 17. september

Besøg hos Meyer i Brownsville
Kl. 16.30

Kronprinsessen besøger Claus Meyers madskole i Brownsville kvarteret i Brooklyn.

Middag
Kl. 19.00

Kronprinsessen deltager i middag hos Danmarks FN-ambassadør Ib Petersen.

Mandag den 18. september

Deliver for Good: Inspiring SDG Action for Girls and Women
Kl. 8.30

Kronprinsesen deltager i og taler ved arrangementet ’Deliver for Good: Inspiring SDG Action for Girls and Women’.

Frokostmøde
Kl. 11.30

Kronprinsessen holder åbningstale og deltager i frokostmøde hos forskningscenteret International Center for Research on Women (ICRW).

UNFPA side event
Kl. 13.15

Kronprinsessen deltager i og holder tale ved FN’s Befolkningsfonds (UNFPA) side event ‘Rebuilding Shattered lives and Communities - the case of the Chibok and Yazidi girls’. Kronprinsessen er protektor for FN’s Befolkningsfond, UNFPA, der er en international udviklingsorganisation, som fremmer kvinders, mænds og børns ret til sundhed og ligeværd. 

Boglancering
Kl. 15.15

Kronprinsessen deltager i lancering af UNFPA’s bog #Childmothers. Kronprinsessen har skrevet forordet til bogen, der handler om en række 15-årige piger, der er blevet mødre. Under sin rejse til Burkina Faso i april 2016 besøgte Kronprinsessen én af disse unge mødre.

Åbning af Shamballa flagskibsbutik
Kl. 17.00

Kronprinsessen deltager i åbningen af en ny Shamballa flagskibsbutik i SoHo på Manhattan. Shamballa er en dansk smykkevirksomhed.

Besøg hos Dr. Smood
Kl. 18.00

Kronprinsessen besøger det danske sundhedskoncept Dr. Smood, der vil skabe et sundt og økologisk alternativ til fast food.

Tirsdag den 19. september

Forbes Summit
Kl. 10.05

Kronprinsessen deltager i Forbes Summit.

Global Goals World Cup
Kl. 16.30

Kronprinsessen er til stede ved Global Goals World Cup og vil i den forbindelse nominere en spiller til SDG 5 Dream Team Player.

Women Deliver arrangement
Kl. 18.00

Kronprinsessen deltager i Women Deliver arrangementet ‘Handing over to Canada as new host country’. Women Deliver er en international konference, der fokuserer på piger og kvinders rettigheder og sundhed. Kronprinsessen var protektor for Women Deliver Conference 2016, der fandt sted i København. Arrangementet ‘Handing over to Canada as new host country’ markerer Canadas værtskab for Women Deliver konferencen i 2019.

Middag
Kl. 19.30

Kronprinsessen deltager i middag og prisoverrækkelse i forbindelse med ’Project Everyone’. Værter for middagen er Bill og Melinda Gates.