H.K.H. Kronprinsessen protektor for Healthcare DENMARK

H.K.H. Kronprinsessen, 2012.
H.K.H. Kronprinsessen, 2012. Foto: Martin Jacquelyn, Polfoto.

Kronprinsessen indtræder som protektor for Healthcare DENMARK, der er et internationalt udstillingsvindue for den danske sundhedssektor og danske sundhedsvirksomheder.

Med Healthcare DENMARK ønskes der at skabe en sammenhængende fortælling om Danmark som en af verdens førende sundhedsnationer. Målet er, at udenlandske sundhedsaktører vil besøge Danmark og indgå i dialog med de danske aktører.

"I det danske sundhedsvæsen er patienten i centrum. Vi er eksempelvis dygtige til at inddrage brugerne i design af nye sundhedsløsninger. Samtidig er der fokus på at forbedre effektivitet og kvalitet. Jeg er overbevist om, at Danmarks ekspertise og innovative sundhedsløsninger kan være med til at bidrage positivt til den globale sundhed", udtaler Kronprinsessen.

Tidligere EU-Kommissær og minister Mariann Fischer Boel er bestyrelsesformand for Healthcare DENMARK.

Fakta

Healthcare DENMARK er et offentlig-privat partnerskab mellem COWI, KMD, Falck, Systematic, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Region Syddanmark, Danske Regioner, Erhvervs- og Vækstministeriet, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse samt Udenrigsministeriet.

 
Yderligere oplysninger
 
Presseinformation

Pressekontakt ved Healthcare DENMARK

Gå venligst til Healthcare DENMARKs presseside