Kronprinsessen besøger konferencen 2nd World Conference of Women’s Shelters i Washington

Arkivfoto: H.K.H. Kronprinsessen besøger Gentofte Rådhus i anledning af inspirationsdag og Mary Fondens antimobningskampagne.
Arkivfoto: H.K.H. Kronprinsessen besøger Gentofte Rådhus i anledning af inspirationsdag og Mary Fondens antimobningskampagne. Foto: Miriam Dalsgaard, Polfoto

H.K.H. Kronprinsessen taler ved åbningen af konferencen World Conference of Women’s Shelters den 27. februar 2012 i Washington, USA. Herefter deltager Kronprinsessen i konferencen, som varer fire dage og har til formål at sætte fokus på kvinder, der lever med vold i hjemmet verden over.

Kronprinsessen besøger konferencen i sin egenskab af bestyrelsesformand for Mary Fonden og vil fortælle om fondens arbejde for at bekæmpe vold i hjemmet i Danmark. 

Besøget
Kronprinsessen indleder sit besøg i Washington med at overvære overrækkelsen af en donation fra den danske regering på over 2.3 mio. dollars til The Inter-American Development Bank, som er den største internationale udviklingsinstitution i Latinamerika. Herefter besøger Kronprinsessen et kvindekrisecenter, taler til åbningen af World Conference of Women’s Shelters og deltager i workshops på konferencen.

Læs Mary Fondens Pressemeddelelse

World Conference of Women’s Shelters
World Conference of Women’s Shelters
2nd World Conference of Women’s Shelters sætter internationalt fokus på vold i hjemmet. Konferencen danner ramme om en lang række workshops, hvor verdens aktører på området kan dele erfaringer og udvikle nye ideer.

Læs mere om 2nd World Conference of Women’s Shelters
Mary Fonden
Mary Fonden

Mary Fonden har siden 2008 arbejdet for at bekæmpe vold i hjemmet, bl.a. ved at uddele rygsække til alle børn på krisecentre og ved at tilbyde gratis økonomisk, juridisk og social rådgivning til mere end 1.000 voldsramte kvinder i projekt Råd til Livet.

Læs mere om Mary Fonden
Presseinfomation

Pressekontakt ved Mary Fonden

Kommunikationschef Heidi Krumhardt Mortensen, Mary Fonden, mobil: 45 3025 3053, e-mail: hkm@maryfonden.dk 

Presseakkreditering
For akkreditering kontakt Senior Advisor Pernille Florin Elbech, Den Danske Ambassade i USA, mobil: 1 (202) 320 0098, e-mail: perelb@um.dk

 

Pressekontakt ved Kongehuset