Menu og Musik ved Gallataffel på Amalienborg kl. 20.00.
![](/media/kwoohigw/menu-og-musiklogo_32.jpg?width=1366&height=900&v=1d7c126b547f970&quality=95&format=webp)
Menu og Musik ved gallataffel i Christian VIIs Palæ, Amalienborg, den 17. marts 2014 kl. 20.00 i anledning af statsbesøg fra Republikken Tyrkiet den 17.-19. marts 2014.
MENU
Terrine af Vesterhavsfisk med græskar og fennikel flan
Oksefilet med gulerod og kartoffelkage
champignons á la creme
Indbagt Reblochon ost
Pavlova med pære og granatæble
---
La Cigaralle du Prince 2011
La Royale Cuvee Prestige Chateau de Cayx 1997
Cahors
Champagne Möet & Chandon
Cuvee Speciale M&H
MUSIK
v/ Den Kongelige Livgardes Musikkorps
C. Nielsen: Orientalsk Festmarch
F. Kuhlau: Ouverturen til Lulu
F. Lehar: Guld og Sølv Vals
W. A. Mozart: Rondo alla Turca
P. Lincke: On the Bosphorus
J. Vater: Hilsen til Danmark
H.C. Lumbye: Blondini Polka
H.C. Lumbye: Boreas Galop
BLOMSTERBlomsterdekorationerne ved gallataflet består af en blanding af enkelt og dobbelt tulipaner i forskellige farver sat sammen med eukalyptusblade. Dekorationerne er placeret på bordene i sølv spillestager fra 1750’erne.
YDERLIGERE OPLYSNINGERLæs mere om statsbesøget fra Tyrkiet.