Åbning af Fair Festival

talebillede.jpg

Åbning af Fair Festival

H.K.H. Kronprinsessen forestod den 19. marts 2021 åbning af Fair Festival på Aarhus Rådhus. Fair Festival er Danmarks største digitale messe og festival for bæredygtige produkter.

Ved arrangementet holdt Kronprinsessen åbningstale. Læs talen her.

Foto: 
Jørgen Vang – Vang Film ©

20210319-155203-l-1920x2520we.jpg

Åbning af Fair Festival

I de kommende dage kan interesserede via videolinks gå på opdagelse i showrooms og butikker og møde virksomheder, der arbejder målrettet med bæredygtighed. Desuden gennemføres der digitale foredrag om blandt andet bæredygtig mode og møbelproduktion samt fremtidens fødevarer og FN’s verdensmål.

Foreningen Fair Festival, der samarbejder med virksomheden Globe Go Green om at udbrede bæredygtige budskaber og bæredygtigt forbrug, har eksisteret siden 2019. Fair Festival har i år fokus på FN’s verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion og verdensmål 17 om partnerskab for handling.

Ved åbningen var der også taler ved borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard (i baggrunden), rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad samt CEO for Globe Go Green og stifter af Foreningen Fair Festival Kristine Overgaard Nielsen.

Foto: 
Bo Amstrup, Ritzau Scanpix ©

20210319-162938-l-1920x1909webo_amstrupritzau_scanpix.jpg

Åbning af Fair Festival

En af Kronprinsessens mærkesager er bæredygtighed i tøjindustrien, og Hendes Kongelige Højhed har i den forbindelse gennem årene deltaget i en række møder og aktiviteter med aktører med fokus på innovative løsninger, der kan bidrage til en mere bæredygtig produktion.

Kronprinsessen er protektor for Global Fashion Agenda, som er et bæredygtighedsforum for modebranchens topledere og beslutningstagere. Og Hendes Kongelige Højhed har siden 2009 deltaget i Copenhagen Fashion Summit, som er et årligt internationalt møde for interessenter i tøjindustrien, herunder modeproducenter, myndighedsrepræsentanter, organisationer og eksperter, med fokus på bæredygtighed i modeindustrien.

Foto: 
Bo Amstrup, Ritzau Scanpix ©

19. marts 2021|Galleri