H.K.H. Kronprinsessen overrakte CSR Prisen 2020

csr2020_clu1142.jpg

H.K.H. Kronprinsessen overrakte CSR Prisen 2020

Den 26. oktober 2020 forestod H.K.H. Kronprinsessen prisoverrækkelse ved FSR - danske revisorers prisuddeling inden for Danmarks bedste CSR-rapportering. Hendes Kongelige Højhed overrakte CSR Prisen til Arla Foods, A.P. Møller-Mærsk og Ørsted.

Prisuddelingen fandt sted på Børsen i København, hvor Kronprinsessen for syvende år i træk overrakte CSR Prisen til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima.

Bag prisuddelingen står revisorforeningen FSR – danske revisorer, der med CSR Prisen ønsker at anerkende de store danske virksomheder, der i deres årlige rapport skaber gennemsigtighed og troværdighed om virksomhedens samfundsansvar, og som på den måde kan være en inspiration for andre.

Foto: 
Carsten Lundager ©

img_0370.jpg

H.K.H. Kronprinsessen overrakte CSR Prisen 2020

FSR – danske revisorer har i år valgt at uddele to priser og lægge særligt vægt på virksomhedernes rapportering om samfundsansvar, bæredygtighed og klima. Én delt pris til A.P. Møller-Mærsk og Ørsted for bedste rapportering i kategorien for børsnoterede virksomheder og én pris til Arla Foods for bedste rapportering blandt de unoterede virksomheder.

Foto: 
Martin Høien / Aller Foto & Video ©️

26. oktober 2020|Galleri