H.K.H. Prinsesse Benedikte deltog i virtuelle møder

pb3_1.jpg

H.K.H. Prinsesse Benedikte deltog i virtuelle møder

Fra sin tablet på skrivebordet i Christian VIII’s Palæ på Amalienborg loggede H.K.H. Prinsesse Benedikte den 25. marts 2021 ind til to virtuelle møder med først The Olave Baden-Powell Society og efterfølgende Pigespejdernes Fællesråd. På møderne drøftede Prinsessen sammen med de øvrige mødedeltagere organisationernes arbejde.

Prinsesse Benedikte er protektor for The Olave Baden-Powell Society, og Hendes Kongelige Højhed deltager jævnligt i møder med organisationen. I disse tider foregår møderne digitalt. The Olave Baden-Powell Society er et globalt netværk af organisationer og personer, der støtter den frivillige forening for pigespejdere The World Association of Girl Guides and Girl Scouts, og da organisationen blev grundlagt i 1984, påtog Prinsesse Benedikte sammen med sin mor, Dronning Ingrid, protektionen.

Som formand deltog Prinsessen efterfølgende i et virtuelt møde med Pigespejdernes Fællesråd, der er en paraplyorganisation for pigespejdere i Danmark. Formandsrollen for Pigespejdernes Fællesråd overtog Hendes Kongelige Højhed efter Dronning Ingrid, som var formand fra 1939 til 1965.

Billederne kan downloades til redaktionelt brug ved at gå til Pressefotos.

Foto: 
Kongehuset ©

25. marts 2021|Galleri