Indvielse af LIFE Campus

laboratorium.jpg

Indvielse af LIFE Campus

H.K.H. Kronprinsen forestod den 8. oktober 2021 indvielsen af LIFE Fondens nye læringscenter LIFE Campus i Kgs. Lyngby.

LIFE er et nyt undervisningsinitiativ, der skal medvirke til, at flere børn og unge får styrket deres viden om og fascination af naturvidenskaben. Bag initiativet står LIFE Fonden.

Foto: 
LIFE Fonden ©

ankomst_til_life_campus.jpg

Indvielse af LIFE Campus

Ved ankomsten til LIFE Campus blev Kronprinsen modtaget af direktør i LIFE Fonden Christine Antorini og bestyrelsesformand i LIFE Fonden Jesper Fisker.

Foto: 
LIFE Fonden ©

taler.jpg

Indvielse af LIFE Campus

Kronprinsen holdt efterfølgende en tale og erklærede LIFE Campus for åbent. Ved den officielle indvielse var der desuden taler ved blandt andre bestyrelsesformand i Novo Nordisk Fonden Lars Rebien Sørensen, bestyrelsesformand i LIFE Fonden Jesper Fisker og partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter Thomas West.

Foto: 
LIFE Fonden ©

plante_kongeegen.jpg

Indvielse af LIFE Campus

Efter den officielle indvielse plantede Kronprinsen sammen med borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune Sofia Osmani en stikling af det tusinde år gamle egetræ, Kongeegen, og en stikling af Lyngby-æbletræet i LIFE Pomet og LIFE Arboret, som LIFE Fonden i samarbejde med Københavns Universitet er i gang med at anlægge på sydsiden ved LIFE Campus.

Foto: 
LIFE Fonden ©

faellesfoto.jpg

Indvielse af LIFE Campus

LIFE Fonden er en ny erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte etableret i december 2020. LIFE Fonden driver det landsdækkende undervisningsinitiativ LIFE, og missionen er at bidrage til at styrke børn og unges viden om og fascination af naturvidenskaben.

LIFE Fonden har hovedsæde i det nybyggede LIFE Campus i Lyngby. LIFE Campus indeholder undervisningslaboratorier, hvor skoleklasser arbejder eksperimenterende med naturfaglige problemstillinger. Tilgangen i undervisningsforløbene er undersøgelsesbaseret, og undervisningen i laboratorier kan udover LIFE Campus finde sted i mobile laboratorier, LIFE Mobile Lab.

Det 5.400 m2 store LIFE Campus er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og opført under bygherrerådgivning fra Rambøll.

Foto: 
LIFE Fonden ©

08. oktober 2021|Galleri