Jubilæumsreception i Folkekirkens Nødhjælp

reception2_1.jpg

Jubilæumsreception i Folkekirkens Nødhjælp

H.K.H. Prinsesse Marie deltog den 28. september 2021 ved en reception i anledning af Prinsessens 10-års jubilæum som protektor for Folkekirkens Nødhjælp. 

Ved receptionen, der fandt sted hos Folkekirkens Nødhjælp i København, holdt organisationens bestyrelsesformand Søren Christian Madsen tale for Prinsessen. Hendes Kongelige Højhed modtog også videohilsener fra en række af de mange mennesker, som Prinsessen har mødt på sine rejser for Folkekirkens Nødhjælp.

Efter at have modtaget et lokalt produceret sjal fra Cambodia og en Folkekirkens Nødhjælp-nål i jubilæumsgave så Prinsesse Marie i sin takketale tilbage på 10 år som protektor.

Læs Prinsessens tale.

Foto: 
Bax Lindhardt ©️

reception1_1.jpg

Jubilæumsreception i Folkekirkens Nødhjælp

Efter taler og gaveoverrækkelse fik Prinsessen lejlighed til at tale med Folkekirkens Nødhjælps frivillige og ansatte. Derudover fik Hendes Kongelige Højhed forevist en fotoudstilling om organisationens arbejde.

Prinsesse Marie blev også præsenteret for en ny risblanding, som bekæmper madspild ved at indeholde knækkede basmatiris, der normalt frasorteres. Risblandingen sikrer samtidig en stabil indkomst for lokale bønder i Cambodja, som leverer økologiske jasminris til blandingen.   

Foto: 
Bax Lindhardt ©️

28. september 2021|Galleri