Skolebesøg med Fonden for Entreprenørskab

kronpinsen_projektedison_007.jpg

Skolebesøg med Fonden for Entreprenørskab

H.K.H. Kronprinsen foretog den 6. oktober 2021 et skolebesøg i regi af Fonden for Entreprenørskab på Skolen på Islands Brygge i København.

Flere end 10.000 elever på skoler i hele landet arbejder i disse uger med at opfinde klimaløsninger som en del af opfinderkonkurrencen Projekt Edison, som Fonden for Entreprenørskab står bag.

Foto: 
Nanna Navntoft ©

kronpinsen_projektedison_001.jpg

Skolebesøg med Fonden for Entreprenørskab

Ved ankomsten til skolen blev Kronprinsen modtaget af skoleleder Aase Hammer og CEO i Fonden for Entreprenørskab Christian Vintergaard samt programledere Henrik Thise og Cecilie Copeland. Skolens elever bød Kronprinsen velkommen med flag.

Projekt Edison er en lærerig og sjov opfinderkonkurrence for elever i 6.-7. klasse. Årets tema er ”Klima – hvordan kan DU gøre en forskel?”, og i år har eleverne også mulighed for at opfinde med brug af teknologi i det nye teknologispor, som Projekt Edison samarbejder med Teknologipagten om.

Foto: 
Nanna Navntoft ©

kronpinsen_projektedison_013.jpg

Skolebesøg med Fonden for Entreprenørskab

På Skolen på Islands Brygge arbejder 7. klasserne med at finde på innovative og teknologiske idéer til, hvordan man kan gøre en positiv forskel for klimaet. Under besøget fik Kronprinsen blandt andet præsenteret elevernes idéer til at forbedre klimaet og vist, hvordan de har brugt teknologien ”Scratch” til at opfinde og udvikle deres idéer. ”Scratch” er et programmeringsprogram for børn.

Fonden for Entreprenørskab arbejder for, at entreprenørskab skal være for alle. Fonden arbejder blandt andet ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Målet er, at entreprenørskab skal være en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark.

Foto: 
Nanna Navntoft ©

06. oktober 2021|Galleri