H.M. Dronningen afholder reception i anledning af Danmarks formandskab for Nordisk Råd 2021

H.M. Dronningen afholder reception i anledning af Danmarks formandskab for Nordisk Råd 2021. Christiansborg Slot, kl. 12.30.

Nordisk Råd, der blev dannet i 1952, er det parlamentariske organ for det officielle nordiske samarbejde, hvor der sidder 87 valgte medlemmer fra Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige, Færøerne, Grønland og Åland. 

Nordisk Råds 73. session finder sted den 1.-4. november 2021 og afholdes på Christiansborg i København. I anledning af Danmarks formandskab for Nordisk Råd 2021 afholder H.M. Dronningen en reception. 

Yderligere oplysninger
Læs mere om Nordisk Råd.

Presseinformation
Det vil være muligt for et begrænset antal fotografer at dække præsentationen i Håndbiblioteket, hvor statsministre, parlamentsformænd samt NATO’s generalsekretær præsenteres for H.M. Dronningen. Derudover er der en pressepool i Alexandersalen, hvor Dronningen holder tale.

Mødetid for pressen er kl. 11.15 ved Dronningeporten, Christiansborg Slot.

Ansøgning om akkreditering med angivelse af navn, medie , titel og kontaktinformationer sendes til kom@kongehuset.dk senest fredag den 29. oktober kl. 12.00. Akkrediteret presse får besked samme dag.