H.K.H. Prinsesse Marie besøger Etiopien

H.K.H. Prinsesse Marie besøger som protektor for Folkekirkens Nødhjælp Etiopien den 27.-31. januar 2014.

Under besøget vil Prinsessen følge det udviklingsarbejde, som Folkekirkens Nødhjælp udfører i landet. Prinsesse Marie besøger udviklingsprojekter i landsbyer i Bale-distriktet og vil her se, hvordan projektmedarbejdere og de lokale arbejder med dyrkning af jord, husdyropdræt, sundhed og ernæring.

Besøget i Etiopien bliver Prinsesse Maries anden rejse med Folkekirkens Nødhjælp. Den første rejse fandt sted i oktober 2012, hvor Prinsessen besøgte Cambodja. Prinsesse Marie blev protektor for Folkekirkens Nødhjælp i 2011.

Folkekirkens Nødhjælp har til formål at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv og samarbejder med kirkelige og folkelige organisationer samt andre samarbejdspartnere. Organisationen udfører nødhjælps- og udviklingsarbejde i nødstedte områder og yder en langsigtet indsats i Etiopien i form af praktisk bistand og rådgivning, som hjælper landsbybeboere til selv at sørge for mad og sund ernæring.

Akkreditering

Presse, der ønsker at dække Prinsesse Maries besøg i Etiopien, skal indsende ønske om tilmelding til Folkekirkens Nødhjælp senest onsdag den 18. december kl. 12.00. 
 

Der vil være et begrænset antal pladser, og tilmelding skal ske snarest muligt grundet lang behandlingstid på visumansøgninger.

Tilmelding sendes til Helga Mikkelsen på e-mail hmi@dca.dk.
Praktiske spørgsmål om rejsen kan rettes til Helga Mikkelsen tlf: 33 18 78 21 eller pressechef Per Bjerre på e-mail: pebj@dca.dk eller tlf: 20 19 84 26.