Privat til redaktionerne: Fredensborgkoncert for sundhedssektoren

Fredensborgkoncerten tirsdag den 5. november 2013 er en anerkendelse af den betydelige indsats, som sundhedssektoren yder til gavn for danskernes sundhed og helbred. De inviterede gæster til koncerten udgør en bred vifte af repræsentanter fra myndigheder, industri og sundhedsvæsen, hvis samarbejde er med til at fremme den fortsatte udvikling af sundhedssektoren.


Koncerten forestås af musikere fra Syddansk Musikkonservatorium, hvorefter der vil være souper i Kuppelsalen på Fredensborg Slot. Foruden Regentparret deltager Kronprinsparret og H.K.H. Prins Joachim ved koncerten.

Pressen vil få mulighed for at dække følgende fra begivenheden:


kl. 18.15-18.45
Gæsternes ankomst til Fredensborg Slot, Blå Port.

kl. 19.00
De kongeliges ankomst til Fredensborg Slotskirke samt indledende del af koncerten. Officielle fotografer i kirken vil være Scanpix og POLFOTO, hvorigennem billederne kan rekvireres.

kl. 20.15
Tour de table.
Fotografering fra balkonen i Kuppelsalen (begrænset antal pladser).

Medier, der ønsker akkreditering, bedes sende en e-mail med navn, medie, titel og kontaktinformationer til Kongehusets kommunikationsafdeling på e-mail: kom@kongehuset.dk senest mandag den 4. november kl. 12.00. Akkrediteret presse får direkte besked samme eftermiddag.

Pressens mødetid er kl. 17.45 ved gitterlågen, ydre slotsgård. Pressekort skal forevises.

 

Lene Balleby
Kommunikations- og pressechef