Besøg ved Dansk Industri og på Holmen

Finlands nationalflag.
Finlands nationalflag. Foto: POLFOTO

H.K.H. Kronprinsen og H.E. Finlands Præsident besøger i dag Dansk Industri, mens H.K.H. Kronprinsessen og Præsidentfruen aflægger besøg På Holmen i København. Besøgene finder sted i anledningen af det igangværende statsbesøg fra Finland.

Rundbordsmøde
Kronprinsen og Finlands Præsident besøger Dansk Industri kl. 13.15, hvor organisationen er vært ved et rundbordsmøde med finske og danske erhvervsledere.

Formålet med mødet er at udveksle erfaringer om erhvervslivets situation i Finland og Danmark samt mulighederne for at udbygge samarbejdet indenfor bl.a. miljø- og klimavenlige løsninger.

Under besøget, der finder sted i DI's lokaler på Sundkrogskaj 20, København, vil Kronprinsen og Præsidenten desuden hilse på en række danske og finske virksomheder.

Besøg på Holmen
Kl. 14.30 besøger Kronprinsessen og Præsidentfruen Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering på Holmen. 

Besøget vil have fokus på studieprojekter om bæredygtighed, og Kronprinsessen og Præsidentfruen vil få fremvist projekter vedrørende Clean Tech på Arkitektskolen og Sustainable Fashion på Designskolen. 

Kronprinsessen og Præsidentfruen vil blive vist rundt af rektor Lene Dammand Lund og Kulturstyrelsen på en guidet tur. Turens første to stop bliver på Arkitektskolens studieafdeling 10 og Designskolens beklædningsværksted, hvor studerende præsenterer aktuelle grønne projekter.

Efter præsentationen vil der være spadseretur på Holmen, hvor arkitekt Jesper Dahl, Kulturstyrelsen, vil fortælle om områdets udvikling.

Statsbesøg

Læs mere om de øvrige programpunkter for statsbesøget.