Fredensborgkoncert 2015

I 2013 holdt Regentparret Fredensborgkoncert for Sundhedssektoren.
I 2013 holdt Regentparret Fredensborgkoncert for Sundhedssektoren. Foto: Jonas Olufson, POLFOTO ©

Regentparret inviterer repræsentanter fra turistsektoren til koncert med blandt andet Sønderjysk Pigekor i Fredensborg Slotskirke og efterfølgende souper.

Fredensborgkoncerten tirsdag den 10. november 2015 er en anerkendelse af turistserhvervets betydelige indsats, der har gjort Danmark til den mest besøgte rejsedestination i Norden blandt udenlandske turister.

De inviterede gæster til koncerten udgør en bred vifte af repræsentanter fra turismen og oplevelsesøkonomien, hvis arbejde er med til at fremme det danske turisterhverv. 

Koncerten forestås af Sønderjysk Pigekor, Livgardens Chr. IX Esemblet, samt optrædener ved studerende på Det Konglige Operaakademi ved Det Kongelige Teater Signe Sneh Schreiber og Operasanger ved DR Vokalensemblet Steffen Bruun. Foruden Regentparret deltager H.K.H. Kronprinsessen og H.K.H. Prinsesse Marie ved koncerten.

Fredensborgkoncerterne

Regentparret har gennem årene taget initiativ til en række koncerter på Fredensborg Slot. Til disse koncerter har der været inviteret forskellige grupper af samfundet i anerkendelse af den indsats de yder inden for deres sektor, heriblandt repræsentanter fra sundhedssektoren, erhvervslivet, undervisningssektoren, forskning og videnskab, regioner og kommuner samt sportens verden.

________________________________
 

Gæsteliste ved Fredensborgkoncerten.

Yderligere oplysninger

Læs mere om Regentparret.

Læs mere om Fredensborgkoncerten.

Læs mere om Fredensborg Slot.

Presseinformation

Gå venligst til Presse.