H.K.H. Prins Joachim besøger udviklingsprojekter i Tanzania og Kenya

H.K.H. Prins Joachim på besøg ved et af CARE Danmarks regnskovsprojekter i Ghana, 2010.
H.K.H. Prins Joachim på besøg ved et af CARE Danmarks regnskovsprojekter i Ghana, 2010. Foto: Steen Brogaard

H.K.H. Prins Joachim rejser som protektor for CARE Denmark den 31. august - 11.september til Tanzania og Kenya for at besøge hjælpeorganisationens udviklingsprojekter. Det er Prinsens 9. rejse til CARE Danmarks programlande.

Prins Joachim besøger Tanzania og Kenya for at opleve organisationens udviklingsprojekter inden for blandt andet klima og fattigdomsbekæmpelse og få et bredt indblik i de udfordringer, som det afrikanske kontinent står overfor. 

Programmet byder også på et møde med samarbejdspartnere, som medvirker til at mindske fattigdom i landsbyer og styrke kvinders position i familien og lokalområdet. På Zanzibar vil Prinsen blandet andet se CAREs skovprojekter og organisationens arbejde med at koble det til CO2-kreditmarkedet.

"Som protektor for CARE Danmark glæder jeg mig til igen med egne øjne at se resultaterne af den betydningsfulde indsats, vi yder i Afrika for at skabe en bæredygtig udvikling blandt de mest udsatte befolkningsgrupper – denne gang i Tanzania og Kenya," siger Prins Joachim om sin forestående rejse.  

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Prins Joachim har været protektor for CARE Danmark siden 1989 og har som protektor rejst til en række af CARE Danmarks programlande: 

2012: Tanzania og Kenya 
2010: Ghana 
2008: Mozambique 
2006: Cambodja og Vietnam 
2004: Niger
1999: Bolivia 
1996: Uganda 
1993: Vietnam 
1991: Nepal

Presseinformation

PRESSEKONTAKT VED CARE DANMARK:
Kommunikationschef Marie Sisse Brown, tlf.: 53727240 eller e-mail: sbrown@care.dk