Hospital+Innovation Congress

Foto: hospitalplusinnovation

H.K.H. Kronprinsessen er med til at åbne Hospital+Innovation Congress, der har fokus på sundhedsinnovation, sygehusbyggeri og velfærdsteknologi.

Kronprinsessen deltager i sin egenskab af at være protektor for Healthcare DENMARK ved åbningen af ”Hospital+Innovation Congress” sammen med sundhedsminister Astrid Kragh og regionsrådsformand ved Region Syddanmark Carl Holst.

Konferencens formål er blandt andet at give mulighed for samarbejde mellem interessenter fra den offentlige og private sektor med henblik på at skabe innovative og bæredygtige sundhedsløsninger. Konferencen finder sted i Odense fra den 30. september til den 1. oktober i Odense og er arrangeret på initiativ af Region Syddanmark.

Konferencens fire arbejdstemaer dækker over fleksibelt hospitalsbyggeri, utilsigtede hændelser, telemedicin og psykiatrisk byggeri. Foruden interessenter fra den danske sundhedssektor deltager en række internationale sundhedsaktører ved konferencen. Den officielle åbning finder sted på konferencens første dag kl. 9.30.

Kronprinsessen blev i september 2013 protektor for Healtcare DENMARK, der fungerer som internationalt udstillingsvindue for den danske sundhedssektor og danske sundhedsvirksomheder.

YDERLIGERE OPLYSNINGER PRESSEINFORMATION

PRESSEKONTAKT VED HOSPITAL+INNOVATION CONGRESS

Kommunikationsrådgiver Astrid Westergaard, tlf.: 29 20 18 28.