Menu og musik ved middag på Fredensborg Slot

Foto: Ole Mortensen, Tilsted.com

Menu og musik ved middag på Fredensborg Slot torsdag den 16. april 2015 kl. 20.00 i anledning af H.M. Dronningens 75-års fødselsdag.

MENU

Taskekrabbe timbale
Krabbe bisque

Farseret kalkunbryst
Pommes sautées, bagte løg
Hvidvinssauce 

Feuilleté au camembert

Succés kage

---
LA CIGARALLE DU PRINCE 2012
CAHORS

CHATEAU DE CAYX 
CUVEE DE MAJESTE 2012
EN L’HONNEUR DE LA REINE

LAURENT – PERRIER
CHAMPAGNE

 

MUSIK
v/ Den Kongelige Livgardes Musikkorps

A.O. Stein: Dr.Margrethe II’s parademarch
W.A. Mozart: Overturen til Tryllefløjten
H.C. Lumbye: Alexandra vals
P. Beyer: Prins Henriks honnørmarch
C. Porter: Night and Day
P. Tchaikowsky: Svanernes dans
H.C. Lumbye: Gratulations galop
H.C. Lumbye: Huldigungsmarch

Blomster

Blomsterdekorationerne ved middagen består af friske bøgegrene og forårsblomsterne alchemilla, cremefarvede ranunkler, orange asclepias tuberosa og bublerum samt pinseliljer. Pinseliljerne er plukket i slotshaven på Fredensborg Slot. Dekorationerne er arrangeret let og luftigt i porcelænet saksisk blomst.

Yderligere oplysninger

Læs mere om H.M. Dronningens 75-års fødselsdag.