Specialskolernes Idrætsdag

Foto: Steen Brogaard

H.K.H. Prinsesse Marie deltager torsdag den 28. maj 2015 i Specialskolernes Idrætsdag i Aabenraa.

Specialskolernes Idrætsdag finder sted på Aabenraa Stadion, og er en fælles idrætsdag for specialskoler i Sønderjylland.

Formålet med dagen er fysisk aktivitet, glæden ved leg og idræt kombineret med muligheden for at få nye kammerater på tværs af hele Sønderjylland. De deltagende børn har forskellige handicap som for eksempel fysiske handicap, ADHD, autisme, multihandicap og udviklingshandicap. 

Under besøget vil Prinsessen blandt andet besøge Sanseteltet, som er et telt for elever med multiple handicap, hvor børnene har mulighed for at få stimuleret forskellige sanser. Prinsessen vil efterfølgende deltage i Sjov atletik, der er forskellige aktiviteter med et konkurrenceelement, hvor alle elever kan deltage. 

Senere på dagen vil Prinsessen skyde skolestafetten i gang, hvor skolerne dyster mod hinanden. I år vil elever fra Fjordskolen i Aabenraa, Skolen ved Stadion i Haderslev, Kløverskolen i Sønderborg og specialklasserækken på Møgeltønder Skole deltage og dyste mod hinanden i forskellige idrætsdiscipliner. 

Prinsessen vil være til stede ved arrangementet fra kl. 11.40. 

Yderligere oplysninger Presseinformation

PRESSEKONTAKT VED DANSK HANDICAP IDRÆTS-FORBUND

Idrætsmedarbejder Michael Frandsen Hansen tlf. 55 35 55 44 eller

e-mail mfh@dhif.dk.