Fotomulighed i forbindelse med Kronprinsens besøg i NATO

Den 8. marts 2012 kl. 14.15 vil H.K.H. Kronprinsen i forbindelse med besøget i NATOs hovedkvarter lægge en krans ved mindestenen til ære for de faldne i NATO-operationer.

Arrangementet er åbent for fotografer. Fotografer i besiddelse af et ”2012 NATO media pass” vil have adgang til området ved fremvisning af det permanente NATO mediepas.

Repræsentanter fra medierne, der ikke er i besiddelse af et ”NATO media pass”, og som ønsker at være til stede ved arrangementet, inviteres til at anmode om akkreditation ved NATOs hovedindgang. Her vil de blive bedt om at præsentere et ID kort og gyldigt pressekort (fra en anerkendt national professionel instans fra et NATO-land, f.eks. en myndighed, professionel sammenslutning, fagforening e.lign). 

Det anbefales at møde frem ved NATOs hovedindgang senest kl. 13.30. De fotografer der ikke har et gyldigt pressekort bedes sende et underskrevet brev fra deres redaktør til NATOs Press and Media Service senest kl. 11.00 torsdag den 8. marts (fax: 32 2 707 1399, e-mail: press@hq.nato.int).

Programmet kan være genstand for ændringer. For yderligere information kontakt venligst NATO Press and Media Service på telefonnummer: 32 2 707 5041

Videomateriale og stilbilleder vil være tilgængelige på NATOs hjemmeside efter besøget.

Yderligere oplysninger

Læs mere på NATOs hjemmeside.