Besøg hos Spotify og Illums Bolighus

Den 29.-30. maj 2017 vil Kronprinsparret stå i spidsen for erhvervsfremstødet ’Liveable Scandinavia’ i Sverige.

Kronprinsparret. Foto: Franne Voigt ©

Erhvervsfremstødet foregår i Stockholm og har fokus på områderne Intelligent Healthcare, Sustainable Cities og Modern Lifestyle. Flere end 60 danske virksomheder deltager i erhvervsfremstødet, og Kronprinsparret vil være ledsaget af udenrigsminister Anders Samuelsen og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. 

I dag den 30. maj vil Kronprinsparret sammen med H.K.H. Kronprinsesse Victoria af Sverige og H.K.H. Prins Daniel af Sverige besøge danske og svenske virksomheder i Stockholm og deltage i en frokost på Kungliga Slottet med H.M. Kong Carl XVI Gustaf af Sverige som vært.

Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige vil først på dagen besøge Stockholms Vand- og Affaldshåndtering. Under besøget vil Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige blandt andet få fortalt om svenske vandløsninger og udfordringer på området samt få forevist Lovö vandværk.

Kronprinsessen besøger sammen med Prins Daniel af Sverige blandt andet Karolinska Universitetssjukhuset. Her vil Kronprinsessen og Prins Daniel af Sverige overvære et seminar og deltage i en rundvisning på sygehuset. 

Senere på dagen besøger Kronprinsen sammen med Prins Daniel af Sverige musikstreamingtjenesten Spotify, hvor der blandt andet vil være en præsentation af Spotify og rundvisning hos virksomheden.

Kronprinsessen og Kronprinsesse Victoria af Sverige besøger Illums Bolighus og får her fortalt om dansk design i Stockholm og ser en særudstilling med danske produkter. 

Om aftenen deltager Kronprinsparret sammen med Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige i en middag i Stadshuset i Stockholm.