Besøg i Sverige

Kronprinsparret indleder i dag et todages besøg i Sverige, hvor Kronprinsparret den 29.-30. maj 2017 står i spidsen for erhvervsfremstødet ’Liveable Scandinavia’.

Arkivfoto: Münchenbryggeriet i Stockholm. Foto: Münchenbryggeriet ©

Erhvervsfremstødet foregår i Stockholm og har fokus på områderne Intelligent Healthcare, Sustainable Cities og Modern Lifestyle. Flere end 60 danske virksomheder deltager i erhvervsfremstødet, og Kronprinsparret vil være ledsaget af udenrigsminister Anders Samuelsen og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. 

Den 29. maj deltager Kronprinsparret sammen med H.K.H. Kronprinsesse Victoria og H.K.H. Prins Daniel af Sverige i åbningen af erhvervsfremstødet. Kronprinsparret deltager på førstedagen desuden i en række seminarer i Münchenbryggeriet i Stockholm og vil også besøge erhvervsfremstødets mødeplads. Her vil Kronprinsparret få fremvist nogle af de deltagende virksomheders udstillingsstande.

Kronprinsparret og Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige vil senere på dagen besøge en designlounge og arkitektudstilling, hvor danske virksomheder vil udstille og fremvise produkter.

Om eftermiddagen besøger Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige kontorhuset Norrsken House med fokus på social entreprenørskab, mens Kronprinsessen og Kronprinsesse Victoria af Sverige besøger Ole Lynggaard Copenhagen flagship store i Stockholm.

Kronprinsparret er om aftenen værter ved en reception ombord på Kongeskibet Dannebrog, der ligger til kaj ved Skeppsholmen og deltager efterfølgende i en officiel middag i Eric Ericssonhallen med deltagelse af Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige.