Clean Water Caucus

H.K.H. Kronprinsen besøger den 28. september i forbindelse med erhvervsfremstød i USA Clean Water Caucus-event i United States Congress i Washington.

U.S. Capitol Foto: Polfoto ©

Kronprinsen besøger Clean Water Caucus-event, der har til formål at promovere danske virksomheders bæredygtige vandteknologi overfor amerikanske beslutningstagere. Derudover er formålet at give de danske virksomheder indsigt i forretningsmulighederne og den politiske situation omkring bæredygtig vandteknologi i USA.

Arrangementet er en del af et større initiativ for at styrke både det politiske og det forretningsmæssige samarbejde mellem Danmark og USA på clean tech-området.

Kronprinsen vil under arrangementet holde tale, hvor blandt andre Demokraternes 'Whip' Steny Hoyer og de to formænd for Clean Water Caucus, den demokratiske Congressman Lipinski og den republikanske Congressman Duncan, deltager.

Kronprinsparret besøger den 27.-30. september Washington D.C. og Boston for at stå i spidsen for et erhvervsfremstød med fokus på områderne fødevarer, clean tech, sundhedsløsninger samt de maritime erhverv.