Copenhagen Fashion Summit 2019

Copenhagen Fashion Summit 2019 – H.K.H. Kronprinsessen deltager som protektor for Global Fashion Agenda.

Aktører fra mode- og tekstilbranchen, NGO’er og medier samt politikere fra hele verden samles i København den 15.-16. maj til Copenhagen Fashion Summit for at tale om bæredygtige løsninger og om hvordan mode- og tekstilindustriens omfattende negative miljømæssige og sociale aftryk minimeres. H.K.H. Kronprinsessen vil som protektor for Global Fashion Agenda deltage i konferencen samt flere arrangementer knyttet til begivenheden. Konferencen finder sted i DR Koncerthuset i København. Her vil Hendes Kongelige Højhed bl.a. holde tale og overvære paneldebatterne “What’s on the CEO Agenda: Core priorities” og “The Rise of Nations”. 

I forbindelse med Copenhagen Fashion Summit er Kronprinsessen den 14. maj vært for en middag og deltager den 16. maj i en middag på Langelinie Pavillonen i anledning af Copenhagen Fashion Summits 10 års jubilæum. Copenhagen Fashion Summit blev første gang afholdt i 2009 i forbindelse med klimakonferencen COP15, og i år er det således tiåret for det bæredygtige initiativ. 

Som optakt til årets konference besøgte Kronprinsessen i april en række danske modevirksomheder sammen med CEO for Global Fashion Agenda Eva Kruse. Ved besøgene fik Kronprinsessen indblik i bæredygtige strategier og løsninger og i, hvordan de danske virksomheder bidrager til bæredygtighedsdagsordenen.