Danmarks Indsamling 2020

På bestyrelsesmøder i Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond og i Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond er det blevet besluttet at støtte Danmarks Indsamling 2020 med tilsammen 750.000 kr.

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, der holdes årligt i samarbejde mellem Danmarks 12 største humanitære organisationer og DR. Formålet er at samle ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FN’s Udviklingsmål. Årets indsamling skal hjælpe børn på flugt gennem projekter, der giver børnene uddannelse, beskyttelse og lægehjælp. 

Læs mere om indsamlingen

Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond støtter kulturelle, videnskabelige og sociale formål i form af konkrete projekter. Fonden støtter i år Danmarks Indsamling med 500.000 kr.  

Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond støtter humanitære, sociale, kulturelle, videnskabelige samt idrætslige, uddannelsesmæssige og almennyttige formål. Fonden støtter Danmarks Indsamling 2020 med 250.000.

Danmarks Indsamling blev første gang holdt i februar 2007.

Læs mere om de kongelige fonde