Deltagelse i Generation Equality Forum

Mandag den 29. marts 2021 deltog H.K.H. Kronprinsessen som taler i Generation Equality Forum Mexicos virtuelle åbningspanel om "Women's Transformative Leadership for Gender Equality".

Foto: Kongehuset ©

Kvinders stemme i verden er omdrejningspunktet, når beslutningstagere og aktører fra hele verden fra den 29. – 31. marts 2021 deltager i Generation Equality Forum, som afholdes virtuelt fra Mexico City.

På topmødets første dag deltog Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen som Honorary Advocate for ‘Leaders for Generation Equality’ i åbningspanelet om kvindeligt lederskab og talte om vigtigheden af at sætte ind tidligt for at sikre større diversitet blandt ledere i verden og at flere kvinder får adgang til lederpositioner, hvilket bedre vil afspejle befolkningens sammensætning. Generation Equality Forum er arrangeret af UN Women sammen med Mexico og Frankrig og markerer 25-årsdagen for Beijing-erklæringen - en global handlingsplan for ligestilling mellem kønnene. Markeringen afsluttes i juni måned med et topmøde i Paris, hvor Frankrigs regering er vært.

H.K.H. Kronprinsessens deltagelse i Generation Equality Forum