Esbjerg bliver værtsby for Kronprinsparrets Priser 2023

Når Kronprinsparret hædrer markante indsatser inden for kunst, kultur og socialt arbejde, kommer det i år til at foregå i Esbjerg. Showet produceres i samarbejde med DR og sendes live på DR1 lørdag den 4. november kl. 21.00.

Foto: Bikubenfonden/Agnete Schlichtkrull & Musikhuset Esbjerg ©

Hvert år afholdes Kronprinsparrets Priser et nyt sted i Danmark, og i år vil Musikhuset Esbjerg danne rammen om prisuddelingen, hvor D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen uddeler i alt fire priser: Kronprinsparrets Kulturpris, Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser.

Kronprinsparrets Priser 2023 bliver en aften fyldt med optrædener fra musikkens og kulturens verden. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet, mens de to Stjernedryspriser offentliggøres i tiden op til prisuddelingen. Showet kan ses på DR1 lørdag den 4. november kl. 21.00 eller følges på DR’s, Bikubenfondens og Kongehusets digitale platforme.

Prisuddelingen blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret, og formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Læs mere om Kronprinsparrets Priser på Bikubenfondens hjemmeside