H.K.H. Kronprinsessen deltager i erhvervsfremstød i Norge

Den 10. juni 2022 besøger H.K.H. Kronprinsessen Norge for at stå i spidsen for et dansk erhvervsfremstød med fokus på bæredygtig byudvikling og fremtidens sundhedsvæsen.

Foto: Stine Heilmann ©

Sammen med en delegation af danske virksomheder og organisationer vil H.K.H. Kronprinsessen i juni besøge Norge, som er Danmarks femtestørste eksportmarked. Under besøget vil Hendes Kongelige Højhed blandt andet åbne to erhvervsseminarer i Oslo om henholdsvis fremtidens bæredygtige og klimasikre byer og om fremtidens robuste sundhedsvæsen.

Kronprinsessen vil også deltage i et arrangement i forbindelse med den officielle åbning af det nye Nationalmuseum i Oslo. Museet bliver Nordens største kunstmuseum med over 5000 udstillede værker fra museets samling af ældre og moderne kunst, arkitektur, design og kunsthåndværk samlet under ét tag.

Formålet med erhvervsfremstødet er at styrke de tætte handelsmæssige og kulturelle relationer mellem Danmark og Norge samt at understøtte danske virksomheders vækst og position på det norske marked.

Nærmere information for pressen følger.