H.K.H. Kronprinsen bliver protektor for triatlon-VM

H.K.H. Kronprinsen har sagt ja til at være protektor for Fyn 2018 Multisport World Championships Festival.

H.K.H. Kronprinsen bliver protektor for Fyn 2018 Multisport World Championships Festival. Foto: Fyn 2018 Multisport World Championships Festival ©

I forbindelse med protektionen har Kronprinsen været i Svendborg for at få præsenteret ruten for VM i cross triatlon. Her havde Kronprinsen mulighed for at prøvekøre ruten, der er en del af fem triatlon verdensmesterskaber, der afvikles på én uge på Fyn i sommeren 2018.

I forbindelse med besøget i Svendborg udtalte Kronprinsen,”Jeg synes, det var en fantastisk oplevelse at køre ruten. Svendborg kan være stolte af det, de præsenterer festivaldeltagerne for hvad angår naturoplevelser og bynære områder. Vi starter i byen og kommer lynhurtig ud i naturen, som jo nærmest er byens baghave. Som positiv og glad triatlet synes jeg, det er flot, at man afholder ITU World Championships Festival her på Fyn. Der er masser af entusiasme lokalt, så det skal nok blive godt. I Danmark er vi gode til at give opbakning, og folk kan komme tæt på, men det vigtigste er, at man leverer en fantastisk sportsevent.”

Festivalen, der består af VM i de fem discipliner Duatlon, Aquatlon, Aquabike, Cross Triatlon og Lang Distance Triatlon, finder sted den 6.-14. juli i Middelfart, Svendborg og Odense.

Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival arrangeres i samarbejde mellem Dansk Triatlon Forbund, Sport Event Danmark, Sport Event Fyn, Race Makers, Svendborg Kommune, Odense Kommune, Middelfart Kommune samt fynske triatlonklubber og foreninger.
 

H.K.H. Kronprinsen bliver protektor for triatlon-VM