H.K.H. Kronprinsessen deltager i dag i Women Deliver konference

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen deltager den 3.-5. juni i den internationale konference Women Deliver 2019 i Vancouver, Canada.

Women Deliver konferencen er verdens største inden for ligestilling samt piger og kvinders sundhed, rettigheder og trivsel. Konferencen i Vancouver har i år  fokus på ”Power. Progress. Change” .

Konferencen forventes at samle mellem 6.000 – 7.000 deltagere fra mere end 150 lande, og i løbet af det tre dage lange program vil eksperter, organisationer, NGO’er, politikere, aktivister og meningsdannere dele ideer og diskutere strategier for, hvordan verden kan sikre et bedre liv for piger og kvinder.

Women Deliver konferencerne startede i 2007 og afholdes i år for femte gang. Kronprinsessen var protektor for den seneste konference, der fandt sted i Danmark i maj 2016. Ved et arrangement i København den 7. maj i år rakte Danmark stafetten videre til Canada.

Kronprinsessen deltog i konferencen for første gang i 2009 i Washington, i 2012 i Kuala Lumpur, og som nævnt i 2016 i København. I 2018 deltog Kronprinsessen ligeledes i lanceringen af organisationens Deliver for Good kampagne i Nairobi, Kenya. Kronprinsessen er Influencer for Deliver for Good kampagnen, som blev lanceret i 2016.

Udover at deltage i og tale ved selve konferencen, vil Kronprinsessen også deltage i og tale ved en række øvrige arrangementer med deltagende organisationer i anledning af konferencen, herunder med UNFPA, Maternity Foundation og ICRW samt arrangementer, hvor Danmark er vært.