H.K.H. Kronprinsessen deltager i Milan Design Week 2021

Bæredygtige løsninger inden for dansk design og arkitektur er i fokus, når H.K.H. Kronprinsessen den 7.-8. september 2021 deltager i Milan Design Week.

Foto: Stine Heilmann ©

Milan Design Week er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed, og i år vil Danmark blandt andet være repræsenteret i form af en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

Hendes Kongelige Højhed vil over to dage besøge den danske udstilling, få fremvist danske bæredygtighedsprojekter og produkter samt deltage i en række officielle arrangementer i forbindelse med Milan Design Week. Der venter blandt andet Kronprinsessen et besøg på The TrashFormation Village, hvor den danske tegnestue Lendager Group har designet en stol af plastaffald, havplast og affaldstræ. I forbindelse med besøget vil Kronprinsessen også møde deltagende danske virksomheder i Milano og høre om deres bud på bæredygtige løsninger og produkter.

Formålet med besøget er at sætte fokus på danske traditioner inden for de kreative fag og samtidig fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.

Den danske udstilling på Milan Design Week er blevet til i et samarbejde mellem den kongelige danske ambassade i Italien, Dansk Industri, Creative Denmark, Dansk Arkitektur Center, Realdania, VisitDenmark og de deltagende danske virksomheder.