H.K.H. Kronprinsessen overrakte ny Antibulli-pris

Ved Dansk Håndbold Award Show i Viborg den 4. juni 2018 overrakte H.K.H. Kronprinsessen Antibulli-prisen til børneafdelingen i den nordjyske klub Aabybro HK.

Kronprinsessen og håndboldspiller Mikkel Hansen overrakte Antibulli-prisen til børneafdelingen i Aabybro HK ved Dansk Håndbold Award Show. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix ©

I 2017 lancerede Mary Fonden og MH24 - Foreningen Mikkel Mod Mobning projektet Antibulli Håndbold, der har til formål at styrke børns trivsel i de danske håndboldklubber og skabe et stærkt sammenhold og fællesskab blandt børnene.

Sammen med håndboldspiller Mikkel Hansen overrakte Kronprinsessen den nye Antibulli-pris til børneafdelingen i den nordjyske klub Aabybro HK. Prisen tildeles børneafdelingen i en af de mange håndboldklubber, som gør en stor indsats for at skabe et stærkt børnefællesskab. Med prisen følger 20.000 kr. til en fællesskabende aktivitet for alle klubbens børnehold.

Antibulli Håndbold er et træningssite til børnehåndboldtrænere med gratis øvelser, redskaber og gode råd til at styrke sammenholdet. Projektet er udarbejdet af Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning i samarbejde med TrygFonden og Red Barnet.