Kongehusets digitale julekalender 2022 - "Jul bag slottets vinduer"

December og julen er lige om hjørnet, og i morgen er det den 1. december.

Således er det blevet julekalendertid, og på Kongehusets digitale platforme vil der dagligt frem til juleaften åbnes en låge i julekalenderen ”Jul bag slottets vinduer”.

For hvad sker der bag Kongehusets vinduer i julemåneden? Hvem mon sørger for at finde julepynten frem, hvilke opskrifter er i spil i køkkenet og hvordan kommer kongelige og Hoffets ansatte i rigtig julestemning? Dét og meget mere findes der svar på fra i morgen og frem til den 24. december.

Det er syvende gang, at Kongehuset kan præsentere en digital julekalender. I fire år har det været Dronningens hjemmelavede papnissefamilie, der har rejst rundt på de kongelige slotte, i hele Rigsfællesskabet og gennem Kongerækken, og før det spillede Dronningens julepynt og fotoarkiv hovedrollen i julekalenderen. Men denne jul er det hele Kongehuset, der er i fokus. Både medlemmerne af den kongelige familie, Hoffets ansatte og de firbenede venner vil frem til juleaften sørge for en lille, god julefortælling til de mange decembermorgener.

Den digitale julekalender kan følges hver dag på Kongehusets sociale medier samt på en temaside her på Kongehusets nye hjemmeside. Julekalenderens første låge åbnes i morgen den 1. december kl. 7.00.