Kronprinsparret besøger Letland den 6.-7. december

Til december rejser Kronprinsparret til Letland for at deltage i fejringen af landets 100-års selvstændighed. Besøget vil ud over den officielle fejring have fokus på kunst, design og historie, og Deres Kongelige Højheder vil i løbet af to dage deltage i en række arrangementer i hovedstaden Riga.

Som H.E. Præsident Raimonds Vējonis og fru Iveta Vējones gæster vil Kronprinsparret blive modtaget på Riga Slotsplads den 6. december. Efterfølgende vil Kronprinsen og Kronprinsessen deltage i en ceremoni ved Letlands frihedsmonument og om aftenen overvære en koncert med ensemblet Concerto Copenhagen, der spiller i Great Guild koncertsal.

Under letlandsbesøget vil Kronprinsparret desuden blive præsenteret for Danmarks særlige bidrag til 100-års markeringen, som omfatter en arkitektkonkurrence. Vinderen kommer til at danne grundlag for, hvordan den tidligere skandinavisk tobaksfabrik i Riga skal ombygges til et nyt kulturhus og inkubator for den kreative industri. Som afslutning på besøget får Kronprinsparret en rundvisning på Letlands Nationalhistoriske Museum.