Kronprinsparrets Priser 2019

Når markante indsatser inden for kunst, kultur og socialt arbejde skal hædres med Kronprinsparrets Priser, kommer det i år til at foregå i ODEON i Odense. Showet produceres i samarbejde med DR og sendes live på DR1 lørdag den 2. november kl. 21.00.

Kronprinsparret indtager lørdag den 2. november scenen i ODEON, Odense, for at hædre fremragende præstationer inden for kunst og kultur samt sociale indsatser. ​​​Prisuddelingen, der sendes live på DR1, afholdes i skiftende danske byer, og i år er turen kommet til Odense, der er i gang med en ambitiøs transformation fra stor dansk by til dansk storby.

Kronprinsparrets Priser 2019 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet i ODEON den 2. november, mens de to stjernedryspriser bliver offentliggjort i tiden op til prisuddelingen.

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.