Lancering af projektet Antibulli

H.K.H. Kronprinsessen deltager i dag den 7. januar 2017 i lanceringen af Antibulli med Mary Fonden og håndboldspiller Mikkel Hansen.

Antibulli lanceres i samarbejde mellem Mary Fonden og MH24 Foto: Mary Fonden ©

Antibulli skal styrke børns trivsel i de danske håndboldklubber og formålet er at skabe et stærkt sammenhold og fællesskab blandt børnene.

Undersøgelser har vist, at hvert 8. barn, grundet mistrivsel, er stoppet til en fritidsaktivitet. Antibulli skal give børnene redskaber til at skabe en god klubkultur og dermed større trivsel. 

Projektet henvender sig til håndboldspillere i alderen 6 - 12 år og består af konkrete råd og øvelser til håndboldtræningen, der blandt andet skal skabe større tolerance og respekt blandt børnene.

Ved lanceringen deltager Kronprinsessen og Mikkel Hansen sammen med børn og trænere fra projektets pilothold. Børnene vil ved lanceringen lave forskellige Antibulli-øvelser sammen med deres holdkammerater og trænere.

Antibulli er udviklet i samarbejde mellem Mary Fonden og MH24 - Foreningen Mikkel Mod Mobning. Red Barnet og TrygFonden har bidraget til udviklingen af projektet.