Mary Fonden støtter Dansk Folkehjælp

Mary Fondens særlige donation på 300.000 kroner går i år til Dansk Folkehjælp, der hvert år deler julehjælp ud til enlige forsørgere og deres børn. På grund af COVID-19 har Dansk Folkehjælp i år fået flere ansøgere til julehjælp end nogensinde.

Hvert år uddeles Mary Fondens særlige donation til et projekt eller en organisation, der står i en udsat position. I år har H.K.H. Kronprinsessen valgt, at den særlige årlige donation skal gå til Dansk Folkehjælps julehjælp til enlige forsørgere. Med donationen på 300.000 kroner kan Dansk Folkehjælp hjælpe 230 enlige forsørgere og deres børn med at komme bedre igennem julen. Rekordmange enlige forsørgere har søgt om julehjælp hos Dansk Folkehjælp i år, hvoraf mange fortæller, at corona-krisen har forværret deres økonomiske situation. 

I forbindelse med Mary Fondens særlige donation udtaler Kronprinsessen:
”Julen er børnenes fest, siger vi. Men for nogle familier i Danmark kan julen være en svær tid. Og det ser ud til, at der i år - grundet corona-krisen - er endnu flere børnefamilier end normalt, der har brug for en håndsrækning. I Mary Fonden vil vi gerne støtte Dansk Folkehjælps arbejde med at hjælpe udsatte familier bedre gennem julen.”

Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og udlandet. Et af Dansk Folkehjælps formål er at uddele julehjælp til de fattigste og mest udsatte børnefamilier i Danmark.

Læs mere om donationen på Mary Fondens hjemmeside.