Menu og musik ved officiel middag den 3. maj 2022

Menu og musik ved officiel middag den 3. maj 2022 i Christian VII's Palæ på Amalienborg.

Menu

Hvide danske asparges, morkler i morkel essens,
mille feuille og sauce mousseline (vegan) 

Letsprængt poussin ”ballotine”
Peberrod, Kompot af nye kartofler -cironelle
(kødet saucieres med løvstikke sky)

Timbale af grillet Spidskål og vadouvan
glaseret selleri og små blomkål ”sauce Elisbeth”
Danske grønne asparges

Sauce supreme på selleri og løvstikke

Rabarber barvoise
Med skovmærke

***

La Cigarelle Du Prince 2019 Cahors

Chateau de Cayx 2016 Cahors Malbec

 

Musik
v/ Messingensemblet

H.C. Lumbye: Huldigungs-March

Thorvald Hansen:
 Fra ”Kvintet for messingblæsere”:
Allegro Moderato
Andante Molto Espressione
og
Allegretto Scherzando


P.E. Lange Müller:
 Serenade af “Der var Engang”

Carl Nielsen:
4 danske sange

H.C. Lumbye:
 Vauxhall Polka

Dino Olivieri:
 Au Revoir 

H.C. Lumbye:
 Velocipedes Galop