OL i Rio

D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen og D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie vil på skiftende tidspunkter være til stede ved De Olympiske Lege 2016 i Brasilien for blandt andet at overvære de danske atleters præstationer.

Foto: DIF ©

De Olympiske Lege afholdes fra den 5. august til den 21. august 2016. 

Kronprinsparret og Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager tirsdag den 2. august i åbningen af den danske pavillon og onsdag den 3. august i gallamiddag på Skoleskibet DANMARK. Fredag den 5. august overværer Kronprinsparret og Prins Joachim og Prinsesse Marie åbningsceremonien på det olympiske stadion. 

Kronprinsparrets program

Kronprinsparret deltager torsdag den 4. august i IOC President's dinner.

Kronprinsen vil desuden i sin egenskab af medlem af den Internationale Olympiske Komité deltage i en række aktiviteter med komitéen, herunder IOC's generalforsamling den 2.-5. august. Kronprinsen deltager lørdag den 13. august i den officielle danske Rio 2016 reception med deltagelse af blandt andre olympiske atleter. Kronprinsen deltager mandag den 15. august i frokost i Den Danske Pavillon i forbindelse med Danish Sustainability Days under OL i Rio. 

Kronprinsessen deltager onsdag den 3. august i Institut for Child Development's officielle arrangement.

Prins Joachims og Prinsesse Maries program

Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager den 29. juli i frokost i anledning af Den Skandinaviske Klub 'Nordlysets' 125-års jubilæum og i gallamiddag i anledning af Dansk-Brasilianske Handelskammers 70-års jubilæum i São Paulo.

Torsdag den 4. august deltager Prins Joachim og Prinsesse Marie som æresgæster i koncert med Danmarks Radios Pigekor og vil fra den 5. til den 8. august overvære forskellige idrætskonkurrencer.
 

Nærmere oplysninger om den kongelige families program offentliggøres løbende i Kongehusets kalender.
 

Den kongelige families tilstedeværelse ved OL

  • H.K.H. Kronprinsen er til stede i perioden 31. juli - 21. august.
  • H.K.H. Kronprinsessen er til stede i perioden 31. juli - 6. august.
  • D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie er til stede i perioden 29. juli - 8. august

_____________________________________

Dagsprogram