Program for erhvervsfremstød i Sverige

Den 29.-30. maj 2017 vil Kronprinsparret stå i spidsen for erhvervsfremstødet ’Liveable Scandinavia’ i Sverige.

Arkivfoto: Stockholm. Foto: Mick Olsen, Ritzau Foto ©

Erhvervsfremstødet foregår i Stockholm og har fokus på områderne Intelligent Healthcare, Sustainable Cities og Modern Lifestyle. Flere end 60 danske virksomheder deltager i erhvervsfremstødet, og Kronprinsparret vil være ledsaget af udenrigsminister Anders Samuelsen og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. 

Program


Mandag den 29. maj

Kronprinsparrets fælles program

Åbning af erhvervsfremstød
Kl. 9.15

Kronprinsparret deltager sammen H.K.H. Kronprinsesse Victoria og H.K.H. Prins Daniel af Sverige i åbningen af erhvervsfremstødet ’Liveable Scandinavia’ i Münchenbryggeriet. I forbindelse med åbningen vil Kronprinsen holde tale. 

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg ved seminar om Sustainable Cities
Kl. 10.30

Kronprinsen er sammen med Kronprinsesse Victoria af Sverige til stede ved et seminar om Sustainable Cities, der blandt andet har fokus på fremtidens byudvikling og grøn vækst.

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg ved seminar om Intelligent Health Care
Kl. 10.30
Kronprinsessen er sammen med Prins Daniel af Sverige til stede ved et seminar om Intelligent Healthcare, der blandt andet har fokus på digitalisering og udvikling af det danske og svenske sundhedsvæsen samt ældreplejen. 

Kronprinsparrets fælles program

Besøg på mødepladsen
Kl. 11.10

Kronprinsparret og Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige besøger erhvervsfremstødets mødeplads og får forevist nogle af de deltagende virksomheders udtillingsstande. I forlængelse af besøget på mødepladsen får Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige forevist en udstillingsstand med danske landbrugs- og fødevareprodukter. 

H.K.H. Kronprinsessens program

Åbning af Designlounge
Kl. 11.30

Kronprinsessen og Prins Daniel af Sverige deltager i åbningen af Designloungen i Münchenbryggeriet, hvor en række danske designvirksomheder vil udstille og fremvise produkter. 

Kronprinsparrets fælles program

Frokost
Kl. 12.15

Kronprinsparret og Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige deltager i frokost i Münchenbryggeriet.

Besøg ved Oplevelsesscenen på mødepladsen
Kl. 13.00

Kronprinsparret besøger sammen med Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige VisitDenmarks Oplevelsesscene på mødepladsen, der har til formål at sætte fokus på danske turistdestinationer. I forbindelse med besøget vil Kronprinsessen forestå overrækkelsen af en pris.

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg ved seminar om Intelligent Healthcare
Kl. 13.15

Kronprinsessen og Prins Daniel af Sverige er til stede ved et seminar om Intelligent Healthcare, der blandt andet har fokus på sundhedsvæsenet som arbejdsplads.

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg ved seminar om bæredygtigt byggeri
Kl. 13.25

Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige er til stede ved et seminar om bæredygtigt byggeri, der blandt andet sætter fokus på energibesparende hjem med godt indeklima.

Besøg på mødepladsen
Kl. 14.05

Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige besøger mødepladsen og får forevist nogle af de deltagende virksomheders udstillingsstande.

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg ved arkitektudstilling
Kl. 14.10

Kronprinsessen og Kronprinsesse Victoria af Sverige besøger en arkitektudstilling på Sjösiden i Münchenbryggeriet. Her vil Kronprinsessen og Kronprinsesse Victoria af Sverige overvære en præsentation om bæredygtig dansk arkitektur og få forevist danske virksomheders udstillingsmodeller.

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg ved arkitektudstilling og Designlounge
Kl. 14.45

Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige besøger arkitektudstillingen og Designloungen i Münchenbryggeriet. Her vil Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige deltage i en rundvisning og besøge nogle af de udstillende arkitektvirksomheder. 

Besøg ved Ole Lynggaard Copenhagen flagship store
Kl. 14.45

Kronprinsessen besøger sammen med Kronprinsesse Victoria af Sverige Ole Lynggards butik i Stockholm.

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg ved Norrsken
Kl. 15.30

Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige besøger Norrsken House, som er et kontorhus med fokus på social entreprenørskab. Under besøget vil Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige blandt andet få en introduktion til Norrsken House og deltage i en rundvisning.

Kronprinsparrets fælles program

Reception på Kongeskibet Dannebrog
Kl. 17.30

Kronprinsparret er værter ved en reception ombord på Kongeskibet Dannebrog, der ligger til kaj ved Skeppsbron. Ved receptionen deltager Prins Daniel af Sverige og blandt andre repræsentanter for de deltagende danske virksomheder og organisationer.

Officiel middag i Eric Ericssonhallen
Kl. 19.30

Kronprinsparret og Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige deltager i en officiel middag i Eric Ericssonhallen. 

                            

Tirsdag den 30. maj

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg på Karolinska Universitetssjukhuset
Kl. 8.50
Kronprinsessen besøger sammen med Prins Daniel af Sverige Karolinska Universitetssjukhuset. Her vil Kronprinsessen og Prins Daniel af Sverige blandt andet overvære et seminar og deltage i en rundvisning på sygehuset. 

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg på Stockholms Vatten och Avfall
Kl. 9.00

Kronprinsen besøger sammen med Kronprinsesse Victoria af Sverige Stockholms Vand- og Affaldshåndtering. Under besøget vil Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige blandt andet få fortalt om svenske vandløsninger og udfordringer på området samt få forevist Lovö vandværk.          

Kronprinsparrets fælles program

Besøg på Danmarks ambassade
Kl. 10.45

Kronprinsparret besøger sammen med Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige Danmarks ambassade i Stockholm og vil her få lejlighed til at hilse på ambassadens medarbejdere.

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg ved Illums Bolighus
Kl. 11.10

Kronprinsessen besøger sammen med Kronprinsesse Victoria af Sverige Illums Bolighus i Stockholm. Her vil Kronprinsessen og Kronprinsesse Victoria af Sverige få fortalt om dansk design i Stockholm og få forevist en særudstilling med danske produkter. 

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg ved Spotify
Kl. 11.15

Kronprinsen og Prins Daniel af Sverige besøger musikstreamingtjenesten Spotify i Stockholm, hvor der vil være en præsentation af Spotify og rundvisning hos virksomheden.                   

Kronprinsparrets fælles program

Frokost på Kungliga Slottet
Kl. 12.30

Kronprinsparret deltager i frokost på Kungliga Slottet med H.M. Kong Carl XVI Gustaf af Sverige som vært. H.M. Dronning Silvia af Sverige, Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige og D.K.H. Prins Carl-Philip og Prinsesse Sofia af Sverige deltager ligeledes.

Besøg ved Arkitema
Kl. 14.15

Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige deltager i en rundvisning og overværer en paneldebat om fremtidens bæredygtige byer hos den danske arkitektvirksomhed Arkitema. 

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg ved Aleris Båthöjden Plaza
Kl. 14.25

Kronprinsessen og Prins Daniel af Sverige besøger plejehjemmet Aleris Båthöjden Plaza, hvor der blandt andet vil være en introduktion til plejehjemmet og Aleris' arbejde med demens. Kronprinsessen og Prins Daniel af Sverige vil desuden blive vist rundt på plejehjemmet og besøge beboere. 

H.K.H. Kronprinsens program

Besøg i Paradiset
Kl. 15.20

Kronprinsen besøger sammen med Kronprinsesse Victoria af Sverige fødevarebutikken Paradiset og får fremvist danske økologiske fødevarer.

H.K.H. Kronprinsessens program

Besøg ved Gamla Riksarkivet
Kl. 15.45

Kronprinsessen overværer sammen med Prins Daniel af Sverige et kokkeshow på Gamla Riksarkivet. Under besøget vil danske og svenske kokke anvende danske råvarer i tilberedningen af retterne. 

Kronprinsparrets fælles program

Middag i Stockholms stadshus
Kl. 19.25

Kronprinsparret deltager sammen med Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige i en middag i Stadshuset i Stockholm.