Royal Run App lanceres i dag

H.K.H. Kronprinsen 50-års fødselsdag markeres den 21. maj med løbefesten Royal Run. I dag lancerer Royal Run en ny app, der blandt andet skal motivere danskerne til bevægelse.

H.K.H. Kronprinsens løbeerfaringer bliver delt på en løbetur med Thomas Nolan, der er professionel løbeinstruktør og tidligere landstræner. Foto: Kongehuset ©

Royal Run finder sted den 21. maj 2018 (2. pinsedag) i byerne Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense samt København og Frederiksberg. Her kan man tilmelde sig to forskellige løbedistancer, One Mile (1,609 km) og 10 km.

I appen kan man dykke ned i universet ”Træn som Kronprinsen”, hvor Kronprinsen deler ud af sine egne erfaringer om træning. Her medvirker Kronprinsen i videoer, der henvender sig til de danskere, der netop nu er i gang med at træne op til Royal Run. Kronprinsens løbeerfaringer bliver delt på en løbetur med Thomas Nolan, der er professionel løbeinstruktør og tidligere landstræner.

Danskerne kan være med til at fejre Kronprinsen den 21. maj ved at løbe med på den samme rute i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense samt København og Frederiksberg. Kronprinsen begynder Royal Run-dagen i Aalborg med at løbe One mile. Herefter fortsætter Kronprinsen til Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor distancen ligeledes er One mile, mens løbefesten afsluttes af Kronprinsen i København og Frederiksberg med 10 km-distancen gennem hovedstaden.

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som er et samarbejde med Nordea-fonden og TrygFonden.

Læs mere på hjemmesiden for Royal Run.