Tilmelding til Royal Run 2024

I dag åbner tilmelding til salg af startnumre til den sjette udgave af Royal Run, som finder sted 2. pinsedag, den 20. maj 2024, med kongelig deltagelse i Brønderslev, Aarhus, Fredericia, Kalundborg og København/Frederiksberg.

Foto: Lars Møller, Royal Run

I dag åbner tilmeldingen for salg af startnumre til Royal Run '24, som foregår i Brønderslev, Aarhus, Fredericia, Kalundborg og København/Frederiksberg. Tilmelding til Royal Run '24 sker via Royal Runs hjemmeside royal.dk.

Royal Run er ikke et klassisk motionsløb med sluttiden i højsædet. Det er muligt både at løbe og gå på alle tre distancer: One mile (1,6 km), 5 km og 10 km. Royal Run handler om, at flest muligt deltager i idrætsfællesskabet i sit eget tempo og med sin egen individuelle målsætning.

Løbet arrangeres af Bevæg dig for livet i samarbejde med DIF, DGI og Dansk Atletik. Royal Run støttes af Nordea-fonden, TrygFonden og Novo Nordisk Fonden. Det var Hans Kongelige Højhed Kronprinsen, der i anledning af sin 50-års fødselsdag i 2018 fandt på Royal Run. Siden er løbet blevet afviklet i 2019, 2021, 2022 og 2023.

Royal Run ’23 opnåede deltagerrekord med 93.679 tilmeldte i de fem værtsbyer: Herning, Aabenraa, Nyborg, Nykøbing Falster og København/Frederiksberg.

Foto: Matthew James, Royal Run ©