Vejle bliver værtsby for Kronprinsparrets Priser 2021

Når Kronprinsparret hædrer fremragende præstationer inden for kunst, kultur og socialt arbejde, kommer det i år til at foregå i Vejle Musikteater. Showet produceres i samarbejde med DR og sendes live på DR1 lørdag den 25. september kl. 21.00.

Hvert år afholdes Kronprinsparrets Priser et nyt sted i Danmark, og i år vil Vejle Musikteater danne rammen om prisuddelingen, hvor Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser skal uddeles.

Vejle Musikteater, der danner rammen om Kronprinsparrets Priser 2021, er centralt placeret i Byparken og har siden åbningen i 1993 lagt scene til en række kulturarrangementer inden for ballet, koncerter, stand-up og musicals.

Kronprinsparrets Priser 2021 bliver som de foregående år en aften med musikalske og kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet, mens de to Stjernedryspriser offentliggøres i ugen op til prisuddelingen.

Kronprinsparrets Priser 2021 kan ses på DR1 lørdag den 25. september kl. 21.00 eller følges på DR’s, Bikubenfondens og Kongehusets digitale platforme.