WHO Europas 66. regionalkomitémøde

H.K.H. Kronprinsessen deltager den 12.-13. september 2016 i ‘66th session of the WHO Regional Committee for Europe’.

WHO's europæiske regions 65. regionalkomitémøde, 2015. Foto: Kajsfoto.dk ©

Kronprinsessen er protektor for WHO Regional Office for Europe og vil i dagene 12.-13. september deltage i en række møder og arrangementer i forbindelse med organisationens 66. regionalkomitémøde. Ved regionalkomitémødet deltager sundhedsministre og højtstående repræsentanter fra de 53 medlemsstater i WHO Europæiske Region samt interessenter og partnere.

Mandag den 12. september deltager Kronprinsessen i åbningen af regionalkomitémødet, der finder sted i FN Byen, København. Herefter deltager Kronprinsessen i Sundheds- og ældreministerens reception på Louisiana kunstmuseum i Humlebæk. Tirsdag den 13. september deltager Kronprinsessen i reception i Operaen, København, hvor WHO er vært.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er FNs særorganisation indenfor sundhedsområdet, som har mere end 50 års erfaring med at koordinere den internationale indsats med henblik på forbedring af sundhed og levestandarder. WHO’s primære opgave er at styrke nationale og lokale sundhedssystemer samt at fremme sundheden hos regionens befolkninger i samarbejde med regeringer, NGO'er og andre partnere.

WHO Europas 66. regionalkomitémøde finder sted i dagene den 12.-15. september 2016 i København.