Pressemeddelelse: Mindekoncert for Prins Henrik i Fredensborg Slotskirke

Den 20. februar 2019 er det et år siden, at Prins Henrik blev bisat fra Christiansborg Slotskirke. I den anledning har Hendes Majestæt Dronningen besluttet at invitere den kongelige familie, en række af Prinsens nære venner og repræsentanter fra Kongehuset med flere til en mindekoncert i Fredensborg Slotskirke.

Her vil Det Kongelige Danske Musikkonservatorium stå for et musikprogram, der afspejler Prins Henriks livslange interesse for musik. Efter koncerten afholder Dronningen en sammenkomst i Kuppelsalen på Fredensborg Slot.

Det vil være muligt for pressen at dække Kronprinsparrets, D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Maries samt de nære venners ankomst til Fredensborg Slot. Medier, der ønsker akkreditering, bedes sende en e-mail med navn, medie og titel til Kongehusets kommunikationsafdeling på kom@kongehuset.dk senest mandag den 18. februar kl. 10.00. Akkrediteret presse får direkte besked samme dag. Pressens mødetid er klokken 17.30 ved gitterlågen, Ydre Slotsgård, Fredensborg Slot. Pressekort skal forevises.

Lene Balleby
Kommunikationschef