Presserejse: Kronprinsparret på erhvervsfremstød i Nederlandene

Kronprinsparret foretager erhvervsfremstød i Nederlandene den 20.-21. juni 2022, og i den anledning arrangerer Udenrigsministeriet en presserejse med afrejse fra København den 19. juni og hjemkomst den 21. juni.

Fra den 20.-21. juni 2022 besøger D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen Nederlandene for at stå i spidsen for en større dansk erhvervsdelegation. Erhvervsfremstødet løber af stablen under titlen ”Partnering for Green and Smart Solutions”, og programmet foregår i tre sektorspor: ”District Heating & Energy Efficiency”, ”Offshore Wind Energy & Power-to-X” samt ”HealthTech & MedTech”.

Under besøget vil Deres Kongelige Højheder blandt andet deltage i en erhvervskonference i Haag og besøge virksomheder og forskningsinstitutioner i Rotterdam og Leiden. Kronprinsparret vil endvidere deltage i en officiel middag med gæster fra danske og nederlandske virksomheder og organisationer.

Læs mere om erhvervsfremstødet her: Danish Royal Visit to The Netherlands 2022.

Presserejse
Udenrigsministeriets kontor for Public Diplomacy, Kommunikation og Presse arrangerer en fælles presserejse til Nederlandene. Der planlægges afrejse fra København den 19. juni og ankomst til København den 21. juni.

Der er på forhånd reserveret et antal flybilletter og hotelværelser til medierne.

Hvis du ønsker at deltage i presserejsen, bedes du udfylde en tilmeldingsblanket og sende din tilmelding til Udenrigsministeriets pressekontor kom@um.dk med kopi til jangra@um.dk senest den 10. maj. Tilmeldingsblanketten kan rekvireres hos samme mailadresse. Du skal kontakte BCD Travel direkte senest 8. april, hvis du ønsker hotelreservationer, flyrejse samt lokal transport.

Udgifter i forbindelse med deltagelse i presserejsen dækkes af de deltagende medier.