Privat til redaktionerne: H.M. Dronningen modtager Den Kongelige Stalds Venner i deputation

I forbindelse med H.M. Dronningens 50-års Regeringsjubilæum modtager Dronningen foreningen Den Kongelige Stalds Venner i deputation i Ridehuset ved Christiansborg Ridebane den 5. maj 2022 kl. 15.00. Pressen har mulighed for at dække henholdsvis Dronningens ankomst og deputationens gaveoverdragelse i Ridehuset ved Christiansborg Ridebane.

Mødetid for pressen er kl. 14.15 ved indgangen til Ridehuset, Christiansborg Ridebane. Bemærk venligst, at der vil være et begrænset antal pladser for pressen.

Medier, der ønsker akkreditering, bedes sende en e-mail med navn, medie, titel og kontaktinformationer til Kongehusets Kommunikationsafdeling på e-mail kom@kongehuset.dk senest mandag den 2. maj 2022 kl. 15.00. Akkrediteret presse får direkte besked senest tirsdag den 3. maj 2022. Pressekort skal medbringes. Adgang er betinget af forudgående akkreditering.

Der vil være en officiel fotograf til stede under hele arrangementet og billeder kan i forlængelse af begivenheden downloades fra Kongehusets mediebank.


Lene Balleby
Kommunikationschef