H.K.H. Kronprinsessen deltager ved Champions for Change Awards

H.K.H. Kronprinsessen, 2015
H.K.H. Kronprinsessen, 2015 Foto: Franne Voigt

H.K.H. Kronprinsessen deltager i dag den 12. marts 2015 ved Champions for Change Awards, hvor tre globale ledere anerkendes for deres arbejde for ligestilling for piger og kvinder.

Kronprinsessen vil holde tale og uddele priser ved dette års Champions for Change Awards, som finder sted i London. Kronprinsessen deltager i sin egenskab af protektor for arrangementet, der sætter fokus på muligheden for at skabe en verden med ligestilling mellem kønnene.

Tre globale ledere anerkendes i år for deres arbejde for at realisere dette, og prismodtagerne er Rt Hon William Hague, leder af House of Commons og tidligere udenrigsminister i Storbritannien, H.K.H. Prinsesse Mabel van Oranje, formand for Girls Not Brides, samt Monique Villa, administrerende direktør for Thomson Reuters Foundation.

Champions ved Change Awards afholdes af den internationale organisation International Centre for Research on Women (ICRW), der via research arbejder for at udbrede viden om kvinders forhold og udfordringer for at opnå ligestilling, økonomisk stabilitet og lige adgang til at deltage i samfundet til brug for blandt andet beslutningstagere. 

Yderligere oplysninger