Pressemeddelelse: H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsessen modtager H.K.H. Hertuginden af Cambridge

Foto: Kongehuset ©

Hendes Majestæt Dronningen og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen modtager onsdag den 23. februar 2022 klokken 11.45 Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af Cambridge i Christian IX’s Palæ på Amalienborg.

Efter modtagelsen vil Kronprinsessen være vært for en privat frokost for Hertuginden i Frederik den VIII’s Palæ på Amalienborg. Herefter vil Kronprinsessen sammen med Hertuginden besøge et krisecenter, hvor der vil være en præsentation af Mary Fondens indsats for de omkring 2000 børn, der hvert år kommer på krisecenter med deres mor.

Hertuginden af Cambridge er på arbejdsbesøg i Danmark i dagene den 22.-23. februar med The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som Hertuginden lancerede i 2021.

Det vil være muligt at dække modtagelsen ved en kort fotomulighed i Riddersalen i Christian IX’s Palæ på Amalienborg. Efter modtagelsen vil Kronprinsessen og Hertuginden spadsere til Frederik VIII’s Palæ, og der vil i den forbindelse også være mulighed for fotografering af Kronprinsessen og Hertuginden på Amalienborg Slotsplads.

Ansøgning om akkreditering til modtagelsen i Christian IX’s Palæ samt den efterfølgende fotomulighed på Amalienborg Slotsplads fremsendes med angivelse af navn, medie, titel og kontaktinformationer til kom@kongehuset.dk senest fredag den 18. februar kl. 12.00. Akkrediteret presse får besked senest tirsdag den 22. februar kl. 12. Yderligere information om mødetid og -sted følger. Bemærk, at der vil være begrænset plads. 

For information og akkreditering i forbindelse med Hertugindens øvrige besøgsprogram i Danmark, kontakt venligst Den Britiske Ambassade i Danmark, Head of Press Lars Muller, copenhagenvisit.press@fco.gov.uk og +45 35 44 52 42.

 

Lene Balleby
Kommunikationschef